Σοκ στη Ριτσώνα: Πα-τέρας εξανάγκαζε την 8χρονη κόρη του σε ασελγείς πράξεις
Ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από πατέρα σε κόρη καταγράφηκε στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας.
Ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από πατέρα σε κόρη καταγράφηκε στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας.
Όπως μεταδίδει το lamiareport, 33χρονος Σύρος εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του να του κάνει στοματικό έρωτα και άλλες ασελγείς πράξεις.
Ο παππούς της μικρής και πατέρας του 33χρονου, πήγε την Δευτέρα στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τα όσα έκανε ο «Πα-τέρας» στο κοριτσάκι.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως ο Εισαγγελέας ο οποίος εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας μετέβησαν το πρωί στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, όπου πέρασαν χειροπέδες τον 33χρονο Σύριο.
Το πρωί της Παρασκευής ο 33χρονος «Πα-τέρας» θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με βαρύτατες κατηγορίες όπως του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, γεννετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κ.α.
- Έρευνα: Η πολύωρη χρήση οθονών στην εφηβεία συνδέεται με προβλήματα ψυχικής υγείας
- Ιτούδης: «Ο Χέιζ-Ντέιβις δούλεψε πολύ για να φτάσει εκεί που βρίσκεται»
- Κώστας Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση φέρνει ένα ημιτελές νομοσχέδιο για τα εργασιακά»
- Θα πω την ιστορία με τους δικούς μου όρους – Ο Μάικλ Ντάγκλας ετοιμάζει μια «σαρωτική» αυτοβιογραφία
- UEFA Champions League: Οι μάχες του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν έρχονται στο MEGA
- Το top-10 των υψηλότερων συμβολαίων στην Ευρωλίγκα μετά την επιστροφή του Χέιζ-Ντέιβις (vids)

