
Θανάσιμος τραυματισμός φύλακα ζωολογικού κήπου από τίγρη
Ερευνα θα διαπιστώσει πώς συνέβη το περιστατικό και «για ποιον λόγο η φύλακας βρισκόταν εντός του κλουβιού ταυτόχρονα με το ζώο»
Μία φύλακας του ζωολογικού κήπου της Ζυρίχης τραυματίσθηκε θανάσιμα από τίγρη, ανακοίνωσε η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου.
Μετά το μεσημέρι, η υπηρεσία επείγουσας ανάγκης του κήπου πληροφορήθηκε ότι μία φύλακας είχε δεχθεί επίθεση από τίγρη της Σιβηρίας εντός του κλουβιού που προορίζεται για τα ζώα αυτά.
Ομάδα φυλάκων έφθασε αμέσως επί τόπου και κατόρθωσε να προσελκύσει το ζώο προς τον εξωτερικό χώρο.
Τραυματισμένη η φύλακας, 55 ετών, δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις αισθήσεις της και πέθανε στο σημείο της επίθεσης.
Ερευνα θα διαπιστώσει πώς συνέβη το περιστατικό και «για ποιον λόγο η φύλακας βρισκόταν εντός του κλουβιού ταυτόχρονα με το ζώο».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Δεν περιμένω συγχώρεση»: Τα σημειώματα του δασκάλου που είναι ύποπτος για την επίθεση στο δείπνο του Τραμπ
- Τι λένε στη Ρουμανία για Λουτσέσκου – «Τον θέλουμε στη Στεάουα, ίσως να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»
- Οι αρκούδες φτάνουν στις αυλές – Το κράτος που φτάνει;
- Θάβεται η υπόθεση των υποκλοπών στο αρχείο – Τι αποφάσισε ο Άρειος Πάγος
- Πύρρος Δήμας: Κάνει προπόνηση με την κόρη του – To video με τον ενθουσιασμό του
- Χάος σε αγώνα μποξ στην Τουρκία: Θεατές μπήκαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο (vids)




