Ουρές αυτοκινήτων και σήμερα στο τελωνείο Προμαχώνα
Αμείωτη παραμένει η κίνηση των αυτοκινήτων που διέρχονται από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα με προορισμό την Ελλάδα, ενώ η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από χώρες της Βαλκανικής και κυρίως από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα εμφανής σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και ειδικότερα στο νησί της Θάσου
Αμείωτη παραμένει η κίνηση των αυτοκινήτων που διέρχονται από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα με προορισμό την Ελλάδα, ενώ η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από χώρες της Βαλκανικής και κυρίως από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα εμφανής σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και ειδικότερα στο νησί της Θάσου.
Ωστόσο, την ίδια ώρα, κλειστό παραμένει το συνοριακό φυλάκιο της Νυμφαίας στη Ροδόπη και ο μεθοριακός σταθμός του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ξάνθη. Η απόφαση για την τουριστική διέλευση των επισκεπτών μόνο από τον Προμαχώνα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο συνοριακό φυλάκιο. Ωστόσο, αρκετοί ήταν κι εκείνοι που επέλεξαν να περάσουν, μέχρι αργά χθες το βράδυ, από τη Νυμφαία προκειμένου να μην χρειαστεί να μετακινηθούν.
Στο μεταξύ, στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας συνεχείς είναι οι συναντήσεις εργασίας του αναπληρωτή αερολιμενάρχη Ηλία Γιαμαρτζίδη με τους εμπλεκόμενους διοικητικούς φορείς και παράγοντες του αερολιμένα προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την επίσημη πρώτη άφιξη πτήσης εξωτερικού για φέτος το καλοκαίρι.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Γιαρματζίδης υπογράμμισε ότι υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας θα πραγματοποιούνται 60 στοχευμένα τεστ ημερησίως, με δυνατότητα αυτά να αυξηθούν ανάλογα με τον όγκο των πτήσεων και τον αριθμό των επιβατών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024
- Μαϊάμι, θάλασσα και Σοφία Βεργκάρα – Το αισθησιακό throwback της ηθοποιού
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία δεν χάνει τον πόλεμο, ο στρατός απελευθέρωσε 300 km2 στο νότο
- Εθνικές ομάδες πόλο: Οι κληρώσεις για τα προκριματικά τουρνουά των World Cup Ανδρών και Γυναικών
- Νέα σοκαριστικά βίντεο από την έκρηξη βυτιοφόρου στη Χιλή – Πέντε οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες


