Συγκίνηση: Άντρας με αχρωματοψία βλέπει χρώματα για 1η φορά στη ζωή του
Ένα δώρο που του άλλαξε τη ζωή δέχτηκε ο 46χρονος, Αντόνιο Κασάρεζ, για τη Μέρα του Πατέρα, στις 21 Ιουνίου
Ένα δώρο που του άλλαξε τη ζωή δέχτηκε ο 46χρονος, Αντόνιο Κασάρεζ, για τη Μέρα του Πατέρα, στις 21 Ιουνίου.
Ο 46χρονος άνδρας με αχρωματοψία πήρε στα χέρια του τα ειδικά γυαλιά, που θα που επέτρεπαν να δει χρώματα για πρώτη φορά στη ζωή του.
Ο Αντόνιο έβαλε τα γυαλιά, κοίταξε ολόγυρα και μετά κάλυψε το πρόσωπό του μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Τα γυαλιά ήταν δώρο της 19χρονης κόρης του Μαράια, που αυτή την περίοδο υπηρετεί στον αμερικανικό στρατό.
«Δεν τον έχω δει εδώ κι ένα χρόνο, οπότε στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να είμαι εκεί, αλλά έχει κάνει τόσα πολλά για μένα, που αυτό ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω γι’ αυτόν» είπε εκείνη.
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες

