Εθελοντική αιμοδοσία από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας
Την Παρασκευή αυτή η σημαντική πρωτοβουλία
Σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του.
Με σύνθημα «Το ΟΕΕ πάντα παρόν – Όλοι μαζί δίνουμε ζωή», διοργανώνει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, σε όλη την επικράτεια, εθελοντική αιμοδοσία για τα νοσοκομεία της χώρας και προσφορά ειδών ατομικής προστασίας για το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τις κατά τόπους Μητροπόλεις.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί:
Στην Αθήνα, στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, από τις 09:00 ως τις 13:00.
Για τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας, όπου εδρεύουν Περιφερειακά Τμήματα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.
O Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας δήλωσε σχετικά: «Με την εθελοντική δράση της 3ης Ιουλίου, το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας στέκεται δίπλα σε συμπολίτες μας και οικογένειες, που έχουν ανάγκη τόσο ιατρικής συνδρομής, όσο και προϊόντων για την προστασία τους από τον κορονοϊό. Με την πανελλαδική αυτή πρωτοβουλία, ως Κεντρική Διοίκηση και Διοικήσεις των Περιφερειακών Τμημάτων του ΟΕΕ καλούμε τόσο τα μέλη μας, όσο και όλους τους Έλληνες πολίτες να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας».
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
- Σε εξέλιξη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ για τον θάνατό της




