Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ με την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να διακόπτουν την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και να ζητούν να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκαν στο χώρο της θύρας 1 της Τούμπας, όπου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και διέκοψαν τη διαδικασία, ζητώντας να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα μπάσκετ.
Στη σημερινή Γ.Σ ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο απολογισμός των τμημάτων από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, αλλά μετά από λίγη ώρα διέκοπη, λόγω της εισόδου των οπαδών του Δικεφάλου.
Οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί μπήκαν στον χώρο, όπου γινόταν η συνέλευση, διέκοψαν τη διαδικασία και συζήτησαν με τους παράγοντες του συλλόγου για τα θέματα του μπάσκετ.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, τους ζήτησε να δείξουν κατανόηση και να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο απολογισμός των τμημάτων και τους υποσχέθηκε ότι στη συνέχεια θα συζητηθεί το θέμα του μπάσκετ.
Όπως και έγινε, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να περιμένουν στον χώρο μέχρι να ολοκληρωθεί η Γ.Σ και στη συνέχεια άρχισε ξανά η συζήτηση για το τμήμα μπάσκετ.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει