Μώραλης για Αλέφαντο: «Θα σε θυμόμαστε για πάντα»
Ο Δήμαρχος Πειραιά με μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον σπουδαίο Νίκο Αλέφαντο.
Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από σήμερα ο Νίκος Αλέφαντος, με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, να αποχαιρετά τη θρυλική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου. Ήταν μια εμβληματική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησε για δεκαετίες, αρχικά ως παίκτης και κυρίως ως προπονητής.
Στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του εργάστηκε στις περισσότερες ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και στον Ολυμπιακό, όπου ήταν προπονητής το 1983, το 1994 και τελευταία φορά το 2004.
Ήταν ένας άνθρωπος του λαού, αυθεντικός, που αγαπούσε με πάθος το ποδόσφαιρο. Ο αυθορμητισμός και ο εκρηκτικός του χαρακτήρας θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη και στην καρδιά μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Αντίο Νίκο Αλέφαντε».
- Άλμπα Βερολίνου – ΑΕΚ 88-93: Νίκησε στην παράταση και στους «8» θα έχει πλεονέκτημα έδρας
- Gothenburg: Υποχωρεί η Ελλάδα στον Δείκτη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας – Έχασε τρεις θέσεις σε ένα χρόνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 88-80: «Γλυκιά» ήττα για τον «δικέφαλο» και πρόκριση στους «4» FIBA Europe Cup (vid)
- Νέα Μάκρη: Η στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ Τούρκων μαφιόζων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Όταν ο Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε μπαλέτο: Βίντεο-ντοκουμέντο και ένα χαμένο από αλαζονεία Όσκαρ
- Βενεζουέλα: Απομακρύνθηκε ο επί 12 χρόνια υπουργός Άμυνας





