Ολυμπιακός : «Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Βαλμπουενά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά αισθάνεται ενοχλήσεις, είναι αμφίβολος για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όμως κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ημιτελικό
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 3-0 στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ και πλέον στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ένα σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά αισθάνεται ενοχλήσεις και οι πιθανότητες να προλάβει τον ημιτελικό με το Δικέφαλο του Βορρά είναι μοιρασμένες.
Ο γάλλος μεσοεπιθετικός έκανε το πρώτο τεστ για να διαπιστωθεί αν μπορεί να υπολογίζεται για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, κι ενώ δεν ήθελε να πιέσει το πόδι του και φάνηκε λίγο διστακτικός, θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στο ματς.
Προς το παρόν ο Βαλμπουενά είναι αμφίβολος, ωστόσο κάνει αγώνα δρόμου, όπως και το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων, προκειμένου να καταφέρει να δώσει το «παρών».
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]


