Θεσσαλονίκη : Απενεργοποιείται το Amber Alert για τον 13χρονο – Συνεχίζονται οι έρευνες
Στην απενεργοποίηση του Amber Alert για τον 13χρονο που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη προχώρησε το Χαμόγελο του Παιδιού, σημειώνοντας ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.
Στην απενεργοποίηση του Amber Alert για τον 13χρονο που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη προχώρησε το Χαμόγελο του Παιδιού, σημειώνοντας ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.
Η ανακοίνωση
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχωράει στην απενεργοποίηση του Amber Alert για τον Χουσαΐνι (επ.) Σαγιέντ Μαχντί (ον.), 13 ετών, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισμός.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου συνεχίζονται από τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές και υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες αναμένουμε να επιβεβαιωθούν, προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει να προβάλει και να επικοινωνεί ενεργά την εν λόγω εξαφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα του Συλλόγου, ώστε να κινητοποιεί τους πολίτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στις 13/6/2020 και ώρα 17:30 εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη, o Χουσαΐνι (επ.) Σαγιέντ Μαχντί (ον.), 13 ετών, αφγανικής καταγωγής.
Επικοινωνία
Ο Σαγιέντ Μαχντί έχει 1,65μ. ύψος, καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια και είναι αδύνατος.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
- Ξεχάστε τον Ζορό που ξέρατε – Ο μασκοφόρος εκδικητής του 2026 είναι Γάλλος και αντικαπιταλιστής
- Τζένιφερ Λόρενς – Έμα Στόουν: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;
- Γιατί τα social media προκαλούν τόσο άγχος στην Gen Z;
- Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες κυκλοφορίας – Δεν θα «σβήνονται» τα πρόστιμα
- Πόσο υγιεινά είναι τελικά τα φρούτα και τα λαχανικά;
- Γιατί οι παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς – «Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή»





