Η κρίση του κοροναϊού «γονάτισε» τη ζυθοποιία
Οι υπεύθυνοι μιλούν για την μεγαλύτερη πτώση από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τονίζοντας ότι «ένα δεύτερο lockdown θα ήταν καταστροφή».
Σε δεινή κατάσταση βρίσκονται οι ζυθοποιίες του Βελγίου, οι οποίες έχουν πληγεί μετά την απαγόρευση που επιβλήθηκε και το κλείσιμο εστιατορίων και καταστημάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Σύμφωνα με την Ναταλί Πουασονιέ, διευθύντρια της Ομοσπονδίας της Ζυθοποιίας του Βελγίου, «το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά. Το 2019 οι εξαγωγές στις μπύρες ήταν πολύ υψηλές και οι πωλήσεις γενικότερα », ενώ η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική αυτή τη στιγμή.
Όπως αναφέρει η κυρία Πουασονιέ, «οι πωλήσεις ήταν 30% λιγότερες τους τελευταίους μήνες σε σχέση με πέρυσι». Πτώση της τάξης του 56% σημειώθηκε στην κατανάλωση και στον τομέα της εστίασης, αλλά και στις πωλήσεις σε σουπερμάρκετ και καταστήματα, όπου οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 6%.
Οι υπεύθυνοι μιλούν για την μεγαλύτερη πτώση από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τονίζοντας ότι «ένα δεύτερο lockdown θα ήταν καταστροφή».
Πηγή: ΑΜΠΕ
- «Σειρήνες» για Αλμέιδα – Ποια ομάδα τον θέλει…
- Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για την Ανάσταση
- Peggy Guggenheim: Πώς μια εκκεντρική γυναίκα κατάφερε να αλλάξει τη μορφή της σύγχρονης τέχνης
- Γιατί σουβλίζουμε αρνί την Κυριακή του Πάσχα – Οι ρίζες του εθίμου
- Μπλέξιμο στην Ιταλία με τις πολεμικές αποζημιώσεις
- Σερ: Η αλλαγή φύλου του παιδιού της και το σοκ της τραγουδίστριας