Οι λόγοι για να αγαπήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού τον Τζένκινς
Ο Αμερικανός κάνει δουλειές στο παρκέ που είναι αναγκαίες σε κάθε ομάδα και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα σε μία περιφέρεια Ευρωλίγκας
Ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με τον Τσαρλς Τζένκινς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στηρίζει απόλυτα έναν αθλητή με τον οποίο συνεργάστηκαν στην παγωμένη Μόσχα όταν και αμφότεροι ήταν την Χίμκι.
Γιατί όμως ο Τζένκινς; Ο Έλληνας τεχνικός χρειαζόταν για την περιφέρειά του ένα… σκυλί του πολέμου. Παίκτη που να «δαγκώνει» στην περιφέρεια, να μην έχει ανάγκη την μπάλα στα χέρια του για να εκτελέσει στην επίθεση. Αφήνουμε στην άκρη το παραπλανητικό 2/27 στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς με τους Μπαρόν και Μπράουν οι κατοχές ήταν απειροελάχιστες για τον ίδιο.
Το παρακάτω βίντεο μπορεί να μιλήσει από μόνο του. Το SEBHL προχώρησε σε ένα… καλωσόρισμα του Αμερικανού γκαρντ στον Ολυμπιακό, συλλέγοντας μερικές από τις στιγμές του με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Τον τρόπο που βάζει τα χέρια του στις μπάλες, το πώς εκτελεί ως spot shooter και το πάθος που βγάζει στις φάσεις σε άμυνα και επίθεση.
Ο Τζένκινς αναμένεται να συμπληρώσει στον άσο τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το βασικό πλέι μέικερ της ομάδας του Πειραιά.
Όπως τονίζουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τους παίκτες που μέσω όσων προσφέρει μακριά από το σκοράρισμα, είναι ικανός να ξεσηκώσει τον κόσμο και να τον… αναγκάσει να τον λατρέψουν.
Θα τα καταφέρει; Το παρακάτω βίντεο είναι ικανό να σας βάλει στο κλίμα…
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό


