
Σε πολύ δύσκολη θέση η Λεγκανές
Η Βαγιαδολίδ νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την Λεγκανές και έκανε βήμα παραμονής - Στον πάγκο ο Σιόβας, στην προτελευταία θέση η ομάδα του.
Στο ντέρμπι παραμονής της 28ης αγωνιστικής της LaLiga, η Βαγιαδολίδ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «σπίτι» της Λεγανές με 2-1, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό το «εισιτήριο» συμμετοχής και την σεζόν 2020/2021 στα «σαλόνια» του ισπανικού πρωταθλήματος.
Με τον Δημήτρη Σιόβα να παρακολουθεί το ματς από τον πάγκο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και, πλέον, το έργο της παραμονής τους στην κορυφαία κατηγορία γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.
Νωρίτερα, μεγάλη νίκη πέτυχε η Βιγιαρεάλ στο Βίγκο επί της Θέλτα με 1-0, αποτέλεσμα που σε πρώτη φάση δεν στοίχισε στους γηπεδούχους, που παρέμειναν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, μετά την ήττα της Λεγανές.
Πλέον, απειλούνται από την Μαγιόρκα, η οποία υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και με ισοπαλία θα τους «πιάσει» στους 26 βαθμούς, ενώ αν νικήσει θα βρεθεί εκτός διακεκαυμένης ζώνης.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 28ης αγωνιστικής της La Liga είναι τα εξής
Σεβίλη-Μπέτις 2-0
(56′ πεν. Οκάμπος, 62′ Φερνάντο)
Γρανάδα-Χετάφε 2-1
(70΄,79΄ Φερνάντεθ – 20΄ Τιμόρ)
Βαλένθια-Λεβάντε 1-1
(89΄ Ροντρίγκο – 97΄ πεν. Γκονθάλο Μελέρο)
Εσπανιόλ-Αλαβές 2-0
(45΄+3΄ Μπερνάντο, 47΄ Γου)
Θέλτα-Βιγιαρεάλ 0-1
(90′ Τριγκέιρος)
Λεγανές-Βαγιαδολίδ 1-2
(83΄πεν. Όσκαρ – 2΄ Ουνάλ, 54΄ Αλκαράθ)
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν
- Η Κολομβία ανταποδίδει τους τελωνειακούς δασμούς 100% στον Ισημερινό
