Την ΠτΔ ενημέρωσε ο Μπακογιάννης για το «Μεγάλο Περίπατο»
Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος την ενημέρωσε σχετικά με τις παρεμβάσεις του δήμου στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των έργων για τον Μεγάλο Περίπατο, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε σήμερα.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος την ενημέρωσε σχετικά με τις παρεμβάσεις του δήμου στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των έργων για τον Μεγάλο Περίπατο, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε σήμερα.
Πόλος έλξης
Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε τα έργα να συμβάλουν στην αναβάθμιση της καθημερινής ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας, ενώ επεσήμανε ότι το ιστορικό κέντρο της πόλης πρέπει να γίνει ξανά πόλος έλξης και να αποκτήσει τη ζωντάνια που του αξίζει.
Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να επιταχυνθούν οι προσπάθειες για την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου που στεγάζει τον κινηματογράφο «Αττικόν», προκειμένου να κλείσει μια επί χρόνια ανοιχτή πληγή στην καρδιά της Αθήνας.
Πηγή ΑΜΠΕ
- Δίκη για τις υποκλοπές: Προσπάθεια να εντοπιστούν οι νέοι μάρτυρες
- Betsson Super Cup: Η ώρα του τελικού Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαψεύδει την κυβέρνηση Τραμπ: Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό
- 75 χρόνια Όμιλος Fourlis
- MEGA Γεγονότα: Στην κορυφή της τηλεθέασης το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων
- Η Παρτιζάν προσπάθησε να υπογράψει τον Μόρις πριν τον Ολυμπιακό


