Περισσότεροι από 8 στους 10 μαθητές του δημοτικού επέστρεψαν στα θρανία
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση των μικρών μας μαθητών και πάλι στις σχολικές τάξεις», σχολίασε, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.
Ιδιαίτερα υψηλή ήταν η συμμετοχή μαθητών δημοτικών και νηπιαγωγείων κατά την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας τους.
Πιο συγκεκριμένα, με βάση στοιχεία που έδωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας και που έχουν συλλεχθεί μέχρι χθες, η προσέλευση στα δημοτικά ανήλθε στο 81,98% και στα νηπιαγωγεία στο 69,07%.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση των μικρών μας μαθητών και πάλι στις σχολικές τάξεις», σχολίασε στο πρακτορείο, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.
«Υπό την καθοδήγηση των ειδικών της υγείας, και σε αρμονική συνεργασία, τα στελέχη της εκπαίδευσης, οι εκπαιδευτικοί μας και η τοπική αυτοδιοίκηση δημιουργήσαμε ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον που οι γονείς εμπιστεύτηκαν και έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο. Κι έτσι θα συνεχίσουμε, εφαρμόζοντας τις οδηγίες και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρόληψης, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί», σημείωσε.
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Το 3-0 από τον Ζέλσον Μαρτίνς με προβολή (vid)
- Από τα reality στην πολιτική: Η Σάρον Όσμπορν «γλυκοκοιτάζει» το δημαρχείο του Μπέρμιγχαμ
- Στα άκρα η κόντρα Κίνας – Παναμά για τα λιμάνια της διώρυγας
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 14χρονος από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-3: «Τριάρα» και κορυφή για τους Πειραιώτες! (vids)
- Ουκρανία: Διπλωματία υπό πίεση – Το χάσμα των διαπραγματεύσεων και οι νέες ισορροπίες ισχύος


