
Ισπανία: Κανένας νεκρός από κοροναϊό για δεύτερη συνεχόμενη μέρα
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 137 από χθες μέχρι σήμερα και ανέρχονται πλέον στα 239.932. Συνολικά στην Ισπανία έχουν χάσει τη ζωή τους από τον νέο κοροναϊό 27.127 άνθρωποι.
Κανένας νέος θάνατος από την Covid-19 δεν αναφέρθηκε σήμερα στην Ισπανία, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 137 από χθες μέχρι σήμερα και ανέρχονται πλέον στα 239.932. Συνολικά στην Ισπανία έχουν χάσει τη ζωή τους από τον νέο κοροναϊό 27.127 άνθρωποι, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Έως τις 21 Ιουνίου το lockdown
Μια τελευταία παράταση δύο βδομάδων, μέχρι δηλαδή τις 21 Ιουνίου, ψήφισε η ισπανική βουλή.
Μετά την ημερομηνία αυτήν η κυβέρνηση δε θα επιβάλει πλέον περιορισμούς στις μετακινήσεις των πολιτών, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας El Pais.
Ο Πέδρο Σάντσες δήλωσε στους αρχηγούς των τοπικών κυβερνήσεων κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης ότι αυτό θα είναι το τελευταίο lockdown στη χώρα, καθώς έχουν μειωθεί δραστικά τα ποσοστά μόλυνσης.
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
- Καιρός: Ερχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης – Υψηλές θερμοκρασίες και λασποβροχές
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της





