Πρωτοφανής κακοκαιρία «χτύπησε» τη Λέρο: Η θάλασσα έγινε ένα με την στεριά
Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά και η στεριά έγινε ένα με την θάλασσα.
Πρωτοφανής κακοκαιρία έπληξε την Λέρο τα τελευταία 24ωρα με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά και την στεριά να γίνεται ένα με την θάλασσα.
Ο δήμαρχος του νησιού Μιχάλης Κόλλιας έχει απευθύνει αίτημα στον περιφερειάρχη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Επιχείρηση απεγκλωβισμού για 2 άτομα
Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην ΕΡΤ, υπάρχουν ζημιές στο οδικό δίκτυο και σε αγροτικούς δρόμους, το νησί έχει πληγεί σχεδόν σε όλη την έκτασή του, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Δύο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά τους και διασώθηκαν χάρη στην άμεση παρέμβαση όλων όσοι μπορούσαν να βοηθήσουν.
Η βροχή ήταν πολύ σφοδρή, είπε ο δήμαρχος Λέρου, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά για να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών.
- «Κάθε πρόταση μετράει»: Ψηφιακή πλατφόρμα από το ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)

