
ΗΠΑ : Ο Τζορτζ Φλόιντ εργαζόταν μαζί με τον αστυνομικό-δολοφόνο του
Ο Τζόρτζ Φλόιντ εργαζόταν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον μετέπειτα δολοφόνο του, Ντέρεκ Τσόβιν, αν και θεωρείται αβέβαιο ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν.
Μια σοκαριστική λεπτομέρεια γύρω από την υπόθεση του φριχτού φόνου του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό έρχεται στη δημοσιότητα.
Ο άδικα δολοφονημένος Φλόιντ αποκαλύφθηκε ότι εργαζόταν επί έναν χρόνο στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, κοντά στη Μινεάπολη, με τον αστυνομικό που τον σκότωσε, τον Ντέρεκ Τσόβιν.
Την επίμαχη πληροφορία επιβεβαίωσε η ιδιοκτήτρια του κέντρου στο ABC.
https://www.youtube.com/watch?v=MZnO2lqnHfA
Εκείνο που είναι γνωστό είναι πως ο Τσοβίν είχε δουλέψει μαζί με το θύμα στην ασφάλεια του κέντρου στη Μινεσότα.
Η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου, Μάγια Σανταμαρία, σημείωσε ότι ο Τσοβίν εργαζόταν εκεί για 17 χρόνια, ενώ ο Φλόιντ για περίπου ένα έτος, μέχρι το 2019, όταν και η ιδιοκτήτρια πούλησε την επιχείρηση, σύμφωνα με το Forbes.
Η ίδια είπε στο ABC ότι δεν ξέρει αν οι δύο μίλησαν ποτέ, επειδή ο Τσοβίν εργαζόταν έξω από το κλαμπ, ενώ οι φρουροί ασφαλείας, όπως ο Φλόιντ, δούλευαν στο εσωτερικό.
Θεωρείται αβέβαιο ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν, καθώς δούλευαν σε διαφορετικά πόστα και σε διαφορετικά σημεία του κτιρίου.
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι


