
Κοροναϊός : Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους στην Αίγυπτο
Οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν τις 4.000 αιγυπτιακές λίρες (περίπου 235 ευρώ).
Εντείνει τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κοροναϊού η Αίγυπτος, καθιστώντας υποχρεωτική τη χρήση προστατευτικής μάσκας σε δημόσιους χώρους από τις 30 Μαΐου, με τους παραβάτες να αντιμετωπίζουν πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν τις 4.000 αιγυπτιακές λίρες (περίπου 235 ευρώ).
Έπειτα από απόφαση του Αιγυπτίου Πρωθυπουργού Μουστάφα Μαντμπούλι, οι προσωπικές μάσκες θα είναι υποχρεωτικές τόσο για εργαζόμενους όσο και για επισκέπτες σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, τράπεζες, καθώς και κυβερνητικά ή ιδιωτικά ιδρύματα.
Προστατευτικές μάσκες θα πρέπει επίσης να φορούν όσοι χρησιμοποιούν δημόσιες ή ιδιωτικές συγκοινωνίες.
Το μέτρο θα έχει ισχύ τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.
- Το ξέσπασμα της μητέρας του Τσιτσιπά: «Η Μπαντόσα ήταν βάρος για τον Στέφανο»
- Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η δολοφονία του άνδρα – Έδεσαν τούβλα στη σορό και την πέταξαν στον Λουδία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [10.05 – 16.05.2026]
- Δύο επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη
- Έμμεση παραδοχή ενοχής από τον Γρηγόρη Δημητριάδη και αποκάλυψη του οικοσυστήματος διαπλοκής της κυβέρνησης σε ένα δισέλιδο
- Ολυμπιακός: Ο κόσμος ετοιμάζει φανταστικό κορεό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ





