Επανεκκίνηση πωλήσεων πακέτων για τουρισμό στην Ελλάδα – Έμφαση στον οδικό τουρισμό
Σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Βουκουρεστίου (αρμοδιότητα και για Μολδαβία), οι εκπρόσωποι των εν λόγω τουριστικών πρακτορείων βλέπουν θετικά τις πρωτοβουλίες της Ελλάδας για επανεκκίνηση του τουρισμού
Δηλώσεις και συνεντεύξεις στελεχών μεγάλων ταξιδιωτικών πρακτορείων στη Ρουμανία (Parallela45, Hello Holidays), οι οποίοι, αναφέρονται, στην πρόσφατη επανέναρξη πωλήσεων πακέτων προσφορών διακοπών, που περιλαμβάνουν και την Ελλάδα, μεταξύ άλλων κοντινών προορισμών, φιλοξενούνται σε ρουμανικά μέσα ενημέρωσης.
Ειδική αναφορά κάνουν στον οδικό τουρισμό προς τη χώρα μας, επισημαίνοντας τη σχετική ζήτηση που υπάρχει από Ρουμάνους τουρίστες.
Εμπιστοσύνη στην στρατηγική της Ελλάδας
Σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Βουκουρεστίου (αρμοδιότητα και για Μολδαβία), οι εκπρόσωποι των εν λόγω τουριστικών πρακτορείων βλέπουν θετικά τις πρωτοβουλίες της Ελλάδας για επανεκκίνηση του τουρισμού, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό ότι παρέχονται εχέγγυα ασφαλείας στους τουρίστες, ενώ αναφέρουν ότι ήδη βρίσκονται σε επαφή με μεγάλα ιατρικά κέντρα στη Ρουμανία για εξέταση δυνατότητας παροχής των απαιτούμενων ιατρικών πιστοποιητικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κεραμεικός: «Πάρκαρε» πάνω στις γραμμές του τρένου και έφυγε – Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού
- Βιολάντα: Εμποτισμένα με προπάνιο δεκάδες μέτρα εδάφους – Οι προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν
- Ίμια: Η κρίση του 1996 όταν Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν ένα βήμα πριν τον πόλεμο
- Ντούα Λίπα: Οι ρομαντικές στιγμές στο Παρίσι με τον Κάλουμ Τέρνερ
- Super League: Με τρία σημαντικά ματς ανοίγει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής
- Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους έξι παιδιά – Οι ΗΠΑ στέλνουν επιθετικά ελικόπτερα στο Τελ Αβίβ






