
Γαλλία: 218 νεκροί σε ένα 24ωρο – Συνολικά 24.594 θύματα από τον κοροναϊό
Ο απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε 0,9%, σε σύγκριση με χθες, ένα χαμηλότερο ποσοστό αύξησης σε σύγκριση με πριν από 24 ώρες
Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν από τον νέο κορονοϊό στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 218 με το σύνολο να ανέρχεται σε 24.594, ενώ ο αριθμός των νοσηλειών για τη νόσο Covid-19 στα νοσοκομεία και τις μονάδες εντατικής θεραπείας συνεχίζει να καταγράφει πτώση, έγινε σήμερα γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Ο απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε 0,9%, σε σύγκριση με χθες, ένα χαμηλότερο ποσοστό αύξησης σε σύγκριση με πριν από 24 ώρες.
Ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται με Covid-19 μειώθηκε περαιτέρω και βρίσκεται στους 25.887 από 26.283 χθες και ο αριθμός των ασθενών στις ΜΕΘ έπεσε στους 3.878 από 4.019. Και τα δύο στοιχεία καταγράφουν πτωτικές τάσεις εδώ και δύο εβδομάδες.
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Το Ιράν έστειλε την απάντησή του στην Ουάσιγκτον ενώ η εκεχειρία κρέμεται από μια κλωστή
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Mπιορκ, γυναίκα σε ούρα και η Ελλάδα δραπέτης – «Κατάσταση πολιορκίας»
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)





