Οσο διαρκεί το lockdown είναι κλειστά και τα κομμωτήρια. Ως εκ τούτου έχεις τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να περιμένεις να ανοίξουν τα κομμωτήρια, η δεύτερη να κουρευτείς μόνος σου και η τρίτη να σε κουρέψει κάποιο συγγενικό πρόσωπο.
Το δεύτερο και το τρίτο σενάριο είναι λίγο… τρομακτικό, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το καλύτερο δυνατό. Και στο κούρεμα τα λάθη δεν συγχωρούνται. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πάντως δεν φοβήθηκε και ζήτησε από τη σύζυγό του, Γέλενα, να τον κουρέψει.
Ο Σέρβος τενίστας ακολουθήσει το παράδειγμα του Ζοσέ Σα, τον οποίο κούρεψε η σύντροφός του και μάλιστα όπως και ο Πορτογάλος, ανέβασε στα social media το σχετικό βίντεο. Το αποτέλεσμα μάλιστα ήταν αρκετά καλό.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Champions League κόντρα στη Λεβερκούζεν, ένα μήνα περίπου μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στις «ασπιρίνες» - Τι κάνουν εντός έδρας με Γερμανούς οι ερυθρόλευκοι.