Κοροναϊός: Τέλος η καραντίνα για 152 πρόσφυγες στη Μυτιλήνη
Μεταφέρθηκαν στη Μόρια και οι 25 πρόσφυγες οι οποίοι παρέμειναν για περίπου έναν μήνα σε «καραντίνα» στην περιοχή του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης.
Συνολικά 152 πρόσφυγες μεταφέρθηκαν σήμερα στο ΚΥΤ της Μόριας για καταγραφή και στη συνέχεια διαμονή στον καταυλισμό, μετά την ολοκλήρωση μίας παρατεταμένης περιόδου καραντίνας στα σημεία της αποβίβασής τους.
Στόχος η αποφυγή να μεταφέρουν τον κορονοϊό covid 19.
Πρόκειται για 32 άτομα που ζούσαν από τις 22 Μαρτίου στον Άγιο Στέφανο του Μανταμάδου, 56 άτομα που ζούσαν σε έκταση δίπλα από το λιμάνι της Πέτρας από τις 23 Μαρτίου και 39 άτομα τα οποία από την 1η Απριλίου βρίσκονταν στο παρεκκλήσι του Αγίου Βλασίου της Κλειούς.
Tέλος, μεταφέρθηκαν στη Μόρια και οι 25 πρόσφυγες οι οποίοι παρέμειναν για περίπου έναν μήνα σε «καραντίνα» στην περιοχή του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης.
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης
- Εντυπωσιακό θέαμα: Ελεγχόμενες εκρήξεις σπάνε τους πάγους στον ποταμό Άμουρ
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος»
- Λύγισε ο Πάνος Ρούτσι στην εκδήλωση για τη δίκη των Τεμπών: «Σήμερα θα σβήναμε τα κεράκια του Ντένις»




