Ο διευθυντής του Μαραθωνίου του Λονδίνου, Χιου Μπράσερ, αποκάλυψε ότι ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι διοργανωτές, είναι η διεξαγωγή του αγώνα, χωρίς την παρουσία ερασιτεχνών αθλητών, όπως συνέβη και στον Μαραθώνιο του Τόκιο. Τον περασμένο Μάρτιο, μόλις 200 αθλητές έλαβαν μέρος στον αγώνα που φιλοξενήθηκε στην ιαπωνική μεγαλούπολη.
Ο Μαραθώνιος του Λονδίνου αναβλήθηκε, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, για τις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο η οριστική απόφαση για τον τρόπο διεξαγωγής του, θα ληφθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.
«Ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να καλωσορίσουμε τους πάντες τον Οκτώβριο. Αλλά μέχρι εκείνη την ημερομηνία, δεν γνωρίζουμε εάν αυτό θα είναι δυνατό», δήλωσε ο Μπράσερ στο BBC και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνεις ό,τι είναι καλό για την κοινωνία.
Συνήθως έχουμε 750.000 άτομα στο κεντρικό Λονδίνο παρακολουθώντας 45.000 δρομείς. Υπάρχουν επίσης ομάδες διάσωσης, 6.000 εθελοντές και το σύστημα μεταφοράς. Πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψιν όλο αυτό το πλήθος».
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα