Ολυμπιακός : Η υπόθεση έχει κριθεί σε CAS και UEFA και έχει καταρρεύσει
Ο Ολυμπιακός δε χωρίζει την Ελλάδα στα δύο, δε στέλνει τάγματα εφόδου να κυνηγήσει πολιτικούς για μια εκτός τόπου και χρόνου εισήγηση, γιατί δεν είναι ένοχος. Γιατί η υπόθεση έχει καταρρεύσει. Γιατί καταρρέει διαρκώς στο δικαστήριο. Γιατί κατέρρευσε εκκωφαντικά και στο CAS, με ακόμη πιο βαριές κατηγορίες
Η απελπισία και ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος.
Προκαλεί βιασύνη και ενέργειες που σε εκθέτουν.
Και μαζί εκθέτουν ακόμη και λειτουργούς, που θεωρητικά θα έπρεπε να λειτουργούν με μεγαλύτερη διαύγεια.
Το σύστημα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οπότε είναι απολύτως κατανοητό να προσπαθούν να πιαστούν από όπου μπορούν. Ακόμη και από υποθέσεις που προκαλούν τη νοημοσύνη ακόμη και αδαών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά από συγκλονιστικό ματς στην Πολωνία που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Άρης Betsson επικράτησε της Σλασκ στην Πολωνία με 113-107 και παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup
Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει 21 πόντους και 5 ασίστ, στην καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα της Μπασκόνια (93-74) για βελτιώσει το ρεκόρ του στο 14-9.