Πώς θα λειτουργήσουν εστιατόρια και καφέ στην μετά καραντινά εποχή
Εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ αναμένεται να ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους στο κοινό τον Μάιο, όμως πρέπει να λάβουν μέτρα για την προστασία των πελατών και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού
Εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ αναμένεται να ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους στο κοινό τον Μάιο, όμως πρέπει να λάβουν μέτρα για την προστασία των πελατών και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού
Μια εντελώς νέα πραγματικότητα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα της καραντίνας οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης.
Τα μέτρα προστασίας προβλέπονται αυστηρά, με αποτέλεσμα τη μείωση των τραπεζοκαθισμάτων, άρα και του τζίρου των επιχειρήσεων.
Τα καφέ θα είναι δεύτερα – τρίτα στη σειρά των επιχειρήσεων που θα ανοίξουν, ενώ προτεραιότητα θα έχουν όσες καφετέριες διαθέτουν εξωτερικό χώρο.
O Θεόδωρος Ραλλής που μίλησε στην κάμερα του MEGA είναι ιδιοκτήτης καφέ στηn Θεσσαλονίκη.
Η επιχείρησή του είναι κλειστή και τώρα βρίσκεται στο σημείο μηδέν.
«Τα προβλήματα πολλά, έχουμε αγώνα μπροστά μας» λέει με όση αισιοδοξία του έχει απομείνει.
Αυτό που τον ανησυχεί ωστόσο περισσότερο είναι πως ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο σχέδιο.
Αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών και πελατών, αλλά και εργαζόμενοι που θα σερβίρουν τον καφέ με μάσκα και γάντια, είναι μέσα στο σχέδιο της κυβέρνησης.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς







