Νέα φιλανθρωπική δράση από τον Ανουάρ
Ο Μαροκινός χαφ του Παναθηναϊκού συμμετείχε σε πλειστηριασμό για την συγκέντρωση εσόδων.
Πολλές και σημαντικές είναι οι φιλανθρωπικές δράσεις του Ανουάρ Τουχαμί στη διάρκεια του «lockdown» εξαιτίας του κοροναϊού.
Εκτός από την συνδρομή του σε ανθρωπιστικές οργανώσεις της Θέουτα, ο Ανουάρ πήρε μέρος σε έναν πλειστηριασμό ποδοσφαιρικών αντικειμένων, με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων για την Τράπεζα Φαγητού της Βαγιαδολίδ.
Τη διαδικασία διοργάνωσε ο συμπαίκτης του Ανουάρ στην ισπανική ομάδα, Χουάν Ιγκλέσιας. Ο Μαροκινός έδωσε μία φανέλα του από τον Παναθηναϊκό, ώστε να πλειοδοτήσει όποιος θέλει να την αποκτήσει.
Αντικείμενα για τον πλειστηριασμό έδωσαν επίσης οι Σέρχιο Ασένχιο, Σάντι Καθόρλα, Νταβίντ Μαγιοράλ, Σέρτζι Γκόμεζ, Μάρκος Λαβίν, Τζόρντι Καβαλέρα και άλλοι.
- Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί εισβολέας» σκοτείνιασε τη χώρα – Πόσο σημαντικό ήταν το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Novibet
- Μπερλινάλε 2026: Το Φεστιβάλ Βερολίνου υπερασπίζεται τον Βιμ Βέντερς όσο ο διχασμός συνεχίζεται
- Εξάρχεια: Αυτός είναι ο 45χρονος που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες -Τι κατέθεσε το τελευταία θύμα του δράστη
- Καισαριανή: Φασιστική πρόκληση – Βανδάλισαν το μνημείο των εκτελεσθέντων μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών
- Ο Στρακόσα απέκρουσε πέναλτι του Γιακουμάκη (vid)

