Κοροναϊός – Λάρισα : Δύο νέα κρούσματα στον οικισμό της Νέας Σμύρνης
Πρόκειται για δύο άντρες 25 και 27 ετών οι οποίοι έδωσαν δείγμα και βρέθηκε θετικό από το ακτινολογικό εργαστήριο του ΠΓΝΛ.
Δύο νέα κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν κατά την ιχνηλάτηση, στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 37.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, πρόκειται για δύο άντρες 25 και 27 ετών οι οποίοι έδωσαν δείγμα και βρέθηκε θετικό από το ακτινολογικό εργαστήριο του ΠΓΝΛ.
Οι νεαροί παραμένουν με ήπια συμπτώματα σε θαλάμους αρνητικής πίεσης ενώ δεν αποκλείεται να μεταφερθούν στην «Αρωγή».
Εν τω μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των επιδημιολογικών τεστ που έγιναν την Τετάρτη, στους 11 οικισμούς ρομά της Θεσσαλίας.
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ
- Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» τον ανιψιό και τον φίλο του – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναπαράστασης




