Σοκάρει κορυφαίος τενίστας: «Με είχαν προσεγγίσει να στήσω αγώνα στο Αυστραλιανό Οπεν»
Ο Ουκρανός τενίστας, Σεργκέι Στακχόφσκι, αποκάλυψε ότι το 2009 τον είχαν προσεγγίσει για να στήσει αγώνα και μάλιστα όχι σε οποιοδήποτε τουρνουά, αλλά στο Αυστραλιανό Οπεν.
Αποκαλυπτικές δηλώσεις για τον τρόπο που δρα το κύκλωμα που στήνει παιχνίδια τένις έκανε ο Σεργκέι Στακχόφσκι.
Ο Ουκρανός τενίστας μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αποκάλυψε ότι το 2009 τον είχαν προσεγγίσει για να στήσει αγώνα και μάλιστα όχι σε οποιοδήποτε τουρνουά, αλλά στο Αυστραλιανό Οπεν! Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, του πρόσφεραν 100.000 δολάρια, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και κατήγγειλε το περιστατικό στην Tennis Integrity Unit, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.
«Στο Australian Open του 2009 μου προσέφεραν 100.000 δολάρια για να χάσω στον 1ο γύρο από τον Arnaud Clement. Η προσφορά έγινε από δυο ανθρώπους, που μου συστήθηκαν ως επενδυτές.
Είχα χάσει αυτό το ματς παρόλο που ήμουν μπροστά με 2-1 σετ και όταν αποχώρησα από το court, σκέφτηκα πως αν συναντούσα ξανά αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να τους χτυπούσα με τη ρακέτα μου.
Αργότερα, πήγα στο TIU (Tennis Integrity Unit) και κατήγγειλα το περιστατικό. Μου ζήτησαν να ταυτοποιήσω τους δυο άνδρες. Εκεί τους σταμάτησα και τους ρώτησα αν μπορούσαν να προστατεύσουν την οικογένειά μου.
Ίσως αυτοί οι δυο ήταν απλά τα πιόνια, σε κάποιο επικίνδυνο κύκλωμα. Η απάντησή τους ήταν πως δεν μπορούσαν να μου εγγυηθούν τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το 2009 ο Ουκρανός ήταν 23 ετών και βρισκόταν στο Νο. 83 της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είχε πολλές συμμετοχές στο ATP Tour και ήταν εύκολος στόχος για τους ανθρώπους του εν λόγω κυκλώματος. Για την ιστορία, εκείνη τη χρονιά είχε παλέψει στον πρώτο γύρο απέναντι στον Γάλλο, Κλεμέντ, αλλά τελικά ηττήθηκε στα πέντε σετ με 6-3, 2-6, 4-6, 6-2, 6-1.
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play
- Παναθηναϊκός: Οκτώ παίκτες με ίωση – Πάει για αναβολή το ματς με το Μαρούσι
- OnlyFans και τένις: Μια συνεργασία που προκαλεί αντιδράσεις και αλλάζει τους κανόνες
- Ο… δάσκαλος Ρέτσος μαθαίνει ελληνικά στον Τσικίνιο σε ένα απολαυστικό βίντεο
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442