
Ιδιοκτήτης Ουόριορς: «Σωστό που έφυγε ο Ντουράντ»
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ, Τζο Λακόμπ, τόνισε ότι από την στιγμή που δεν ένιωθε καλά ο KD, δεν γινόταν να μείνει στους Πολεμιστές.
Στο Γκόλντεν Στέιτ έζησε μεγάλες στιγμές γιατί κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και αναδείχθηκε ισάριθμες φορές MVP των τελικών.
Ο Κέβιν Ντουράντ πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό των Ουόριορς και βρίσκεται στους Νετς, με την υπόθεσή του προηγούμενο καλοκαίρι να είναι σίριαλ γιατί δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο.
Για την απόφαση του KD να φύγει από τους Πολεμιστές, μίλησε στο Athletic και ο ιδιοκτήτης του Γκόλντεν Στέιτ, Τζο Λακόμπ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ορθώς έφυγε από την ομάδα αφού δεν αισθανόταν καλά πλέον.
«Παράξενο που το λέω, αλλά ίσως να ήταν σωστό που έφυγε από εμάς και τη στιγμή που έγινε αυτό. Για τον Ντουράντ ήταν σίγουρα σωστό. Εύχομαι να έχει καλή καριέρα στη συνέχεια και να είναι χαρούμενος.
Πίστευε πως δεν έπρεπε να συνεχίσει στους Ουόριορς. Δεν ένιωθε άνετα εδώ. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Δεν ξέρω γιατί ήθελε να φύγει», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Ουόριορς.
- Νέα Αριστερά: Η 19η Μαΐου είναι μέρα μνήμης, τιμής και ιστορικής ευθύνης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών ζητάει ισχυρή πολιτική συνοχής
- Πάτρα: Συγκλονίζει η γυναίκα που δέχτηκε άγρια επίθεση – «Έχω κατάγματα και μώλωπες»
- H Anthropic ενημερώνει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα για κρίσιμα κενά ασφάλειας
- Λετονία: Η Ουκρανία σχεδιάζει επιθέσεις από το έδαφος της χώρας της Βαλτικής, λέει η Ρωσία
- Βουλή: Ενσταση αντισυνταγματικότητας από Κωνσταντοπούλου για την ταχεία εκδίκαση αξιόποινων πράξεων βουλευτών



