Πετρούνιας: «Στο Τόκιο θα διατηρήσω τον τίτλο μου»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας εξέφρασε τη σιγουριά του ότι το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο θα καταφέρει να πάρει και πάλι το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας γυμναστικής (FIG) να επικυρώσει ως τελική την κατάταξη των προκριματικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης του Μπακού (που διακόπηκε λόγω κορωνοϊού), ουσιαστικά σηματοδοτεί το τέλος της… αγωνίας για τον Λευτέρη Πετρούνια.
Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων εξασφαλίζει τη δεύτερη πρωτιά του σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη Μελβούρνη, και πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, το οποίο θα κληθεί να «σφραγίσει» στην αντίστοιχη διοργάνωση της Ντόχα (πιθανότατα θα μετατεθεί για το 2021).
Ο Έλληνας πρωταθλητής, με ανάρτησή του στα social media, δεν έκρυψε την ανακούφισή του για την εξασφάλιση της πρόκρισης, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει από το Ρίο.
«Ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο !! Ναι !! Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού η πρόκριση είναι γεγονός που μπορεί να χαθεί μόνο με ένα απίθανο σενάριο πια ! Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πετρούνιας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.