Κοροναϊός: Ένας ακόμα θάνατος και 20 νέα κρούσματα στην Κύπρο
Ο θάνατος του ασθενούς αποδίδεται στο βεβαρυμένο ιατρικό του ιστορικό
Έναν θάνατο, άντρα ηλικίας 76 ετών με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, και 20 νέα κρούσματα κοροναϊού ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής από τις κυπριακές αρχές.
Ο θάνατος του ασθενούς αποδίδεται στο βεβαρυμένο ιατρικό του ιστορικό. Το σύνολο των νεκρών από την ημέρα που ξέσπασε η πανδημία στην Κύπρο, ανέρχεται σε 13 εκ των οποίων οι εννέα θάνατοι αποδίδονται στον COVID19.
Η επιβεβαίωση των θετικών στον ιό κρουσμάτων προέκυψε μέσα από τη διενέργεια 792 διαγνωστικών εξετάσεων.
Τα 18 εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ για τα άλλα δυο το ιστορικό διερευνάται.
Μετά την ανακοίνωση αυτή, το σύνολο των κρουσμάτων στην Κύπρο ανέρχεται στα 446, περιλαμβανομένων των δέκα στις Βρετανικές Βάσεις.
- Ιράν: Απορρίπτουν κατηγορηματικά οι ΗΠΑ τις κατηγορίες περί αμερικανικής υποκίνησης των διαδηλώσεων
- Σύνοδος G7: Η Γαλλία «άλλαξε με ευγένεια τις ημερομηνίες» για να ληφθεί υπόψη «η ατζέντα του Τραμπ»
- Ιράν: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Τεχεράνης
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ πιέζει πετρελαϊκούς κολοσσούς να επιστρέψουν
- Το «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» δεν κατάφερε να δέσει στη Μήλο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Τραμπ προς Ιράν: «Καλύτερα να μην αρχίσετε να πυροβολείτε, γιατί θα πυροβολήσουμε και εμείς»

