Κοροναϊός: Ένας ακόμα θάνατος και 20 νέα κρούσματα στην Κύπρο
Ο θάνατος του ασθενούς αποδίδεται στο βεβαρυμένο ιατρικό του ιστορικό
Έναν θάνατο, άντρα ηλικίας 76 ετών με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, και 20 νέα κρούσματα κοροναϊού ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής από τις κυπριακές αρχές.
Ο θάνατος του ασθενούς αποδίδεται στο βεβαρυμένο ιατρικό του ιστορικό. Το σύνολο των νεκρών από την ημέρα που ξέσπασε η πανδημία στην Κύπρο, ανέρχεται σε 13 εκ των οποίων οι εννέα θάνατοι αποδίδονται στον COVID19.
Η επιβεβαίωση των θετικών στον ιό κρουσμάτων προέκυψε μέσα από τη διενέργεια 792 διαγνωστικών εξετάσεων.
Τα 18 εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ για τα άλλα δυο το ιστορικό διερευνάται.
Μετά την ανακοίνωση αυτή, το σύνολο των κρουσμάτων στην Κύπρο ανέρχεται στα 446, περιλαμβανομένων των δέκα στις Βρετανικές Βάσεις.
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή



