Επιπλέον, συνεργάστηκε με τους Three Sounds (1956-1957) και είχε αρκετές μουσικές διαδρομές με τον Benny Goodman.
Στη δεκαετία του ’70 ήταν πιο ενεργός στην jazz, συνοδεύοντας ένα duo με τον George Barnes και υπογράφοντας συνεργασίες με τους Zoot Sims, Bud Freeman και Stéphane Grappelli, μεταξύ πολλών άλλων.
Ο Bucky έχει γράψει επίσης με τον γιο του, τον John Pizzarelli, περιστασιακά από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμπεριλαμβανομένων των λευκωμάτων Nirvana (1995), Solos & Duets (1996), Contrasts (1999), Passionate Guitars (2007).
Επίσης, το 2007 ο Bucky Pizzarelli έκανε ένα αφιέρωμα στον Freddie Green με την εταιρεία Arbors.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας