Η απάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στις κατηγορίες Κωνσταντόπουλου
Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων απαντά στα λεγόμενα του Νίκου Κωνσταντόπουλου που έκανε λόγο για «συναλλαγές» μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Με αυστηρό ύφος απάντησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στα λεγόμενα του Νίκου Κωνσταντόπουλου που έκανε λόγο για «συναλλαγές» μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Φλωρίδη, και του Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κ. Σεβαστίδη, με φόντο μεταξύ άλλων και τον διορισμό της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου τον προσεχή Ιούνιο.
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μιλά για «παραλήρημα Κωνσταντόπουλου» και «χυδαίες συκοφαντίες».
Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων:
«Η προσωπική διαδρομή κάθε ανθρώπου προσδιορίζει και το βάρος των λεγομένων του. Το παραλήρημα ενός πρώην πολιτικού αρχηγού ο οποίος κατέληξε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, μπορούμε να το ακούσουμε υπό το πρίσμα της συμπόνιας σε έναν πληγωμένο πατέρα. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα λέει ο λαός. Η “Αγία Οικογένεια” είχε συνηθίσει με ακατάσχετο υβρεολόγιο, με χυδαίες συκοφαντίες και προπηλακισμούς απέναντι σε οποιονδήποτε δεν υιοθετεί το αφήγημά της, να μένει ασύδοτη, έχοντας τις πλάτες ενός μιντιακού συστήματος το οποίο της χορηγεί άφθονο τηλεοπτικό χρόνο για εξάσκηση. Πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν τη φωνή της αντίστασης απέναντι στη δημαγωγία και στον παραλογισμό! Και επειδή πλησιάζουν οι ημέρες του Πάσχα δεν ξεχνάμε το επίκαιρο απόσπασμα της Επί του Όρους Ομιλίας απευθυνόμενο σε κάθε κρατικό λειτουργό, σε κάθε δημοκρατικό πολίτη “Μὴ δῶτε το ἅγιον τοῖς κυσίν”».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).