Η Φρόσω Δρακάκη αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστή τη λύση του συμβολαίου της έμπειρης προπονήτριας, τονίζοντας πως η απόφαση ελήφθη σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για την αποχώρηση της Δρακάκη:
«O OΛYMΠIAKOΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Φρόσω Δρακάκη.
Η απόφαση ελήφθη σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού, έπειτα από κοινή συζήτηση, με γνώμονα τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της ομάδας μπάσκετ γυναικών.
Η Φρόσω Δρακάκη, συνεργάστηκε με τον σύλλογό μας με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, αφοσίωση και αγωνιστική συνέπεια. Την ευχαριστούμε για τη συνεργασία και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής της πορείας».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.