
ΜακΚίσικ: «Απολαμβάνω την καραντίνα στην Ελλάδα, μου έχει λείψει το μπάσκετ»
Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει παραμείνει στην χώρα μας, δεν επέστρεψε στις ΗΠΑ, δείχνει επηρεασμένος που δεν παίζει μπάσκετ, όμως περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα
Το μεγαλύτερο ποσοστό των ξένων αθλητών του Ολυμπιακού έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα για τις πατρίδες τους. Εκτός βέβαια από έναν. Ο λόγος για τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίο είναι ακόμα στην χώρα μας. Και παρά την καραντίνα, δείχνει να το απολαμβάνει και με το παραπάνω. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει παντρευτεί με γυναίκα που είναι μισή από την Θεσσαλονίκη και μισή από την Τουρκία και για αυτό έμεινε στην Ελλάδα.
Είναι… εσώκλειστος στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο και νιώθει σαν θηρίο σε κλουβί. Με ποστάρισμά του στο instagram, ο Σακίλ ΜακΚίσικ τόνισε ότι περιμένει πως και πως να επιστρέψει στο παρκέ, και ότι περνάει υπέροχα στην Ελλάδα αυτό το διάστημα παρέα με την Μπερίλ.
Αναλυτικά έγραψε: «Δεν ξέρω εάν η σεζόν έχει τελειώσει ή τι ακριβώς θα συμβεί μετά αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μου έχει λείψει περισσότερο το μπάσκετ στην ζωή μου. Την ίδια ώρα όμως απολαμβάνω την καραντίνα και την ηρεμία της με την γυναίκα μου εδώ στην Αθήνα. Η Ελλάδα είναι μία και μοναδική. Με ανυπομονησία περιμένω να επιστρέψω στο γυμναστήριο!»
- O Δήμος Πειραιά ανέδειξε την αρχιτεκτονική του ταυτότητα
- Σερβικά ΜΜΕ: «Τελειώνει από τη Ραντνίτσκι Νις ο Λεμονής»
- Πανελλαδικές 2026: Πότε ξεκινούν για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Το αναλυτικό πρόγραμμα
- Πόλεμος για τη Guernica – Πολιτική κόντρα Μαδρίτης και Βάσκων για το αριστούργημα του Πικάσο
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος



