Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόγρης: Στην Ισπανία το πρόστιμο αν βγούμε είναι 3.000 ευρώ

Μπόγρης: Στην Ισπανία το πρόστιμο αν βγούμε είναι 3.000 ευρώ

Ο σέντερ της Τενερίφη σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει την έξαρση του κοροναϊου η Ισπανία.

Ο κοροναϊός είναι στο επίκεντρο των πάντων και η χώρα μας προσπαθεί με κάθε τρόπο να θωρακιστεί για να υπάρχουν όλο και λιγότερα κρούσματα.

Τι γίνεται στην Ισπανία όμως των πάρα πολλών νεκρών; Ο Γιώργος Μπόγρης, μιλώντας στο Star αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι τα πρόστιμα είναι πολύ βαριά σε περίπτωση που κάποιος βγει έξω εν μέσω καραντίνας.

Ο Έλληνας σέντερ αρχικά είπε: «Το τελευταίο δεκαήμερο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε μέσα στο σπίτι και από χθες πήρε παράταση για άλλες 15 μέρες τουλάχιστον.

Το πρόστιμο αν βγούμε είναι 3,000 ευρώ, δεν μπορούμε να είμαστε δύο άτομα στο αυτοκίνητο ούτε όταν πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, η κατάσταση είναι λίγο τεταμένη και ότι έχουμε 30 με 35 βαθμούς δεν βοηθάει ιδιαίτερα».

Μάλιστα συνέχισε σχετικά με τα αυστηρά μέτρα πως: «Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να πας χωρίς μάσκα και γάντια. Το διαβατήριο για να πας μια βόλτα είναι ο σκύλος.

Δεν επιτρέπεται η προσωπική άθληση. Εγώ έχω κάνει ένα γυμναστήριο μέσα στο σπίτι. Εγώ είμαι τυχερός επειδή ζω σε ουρανοξύστη, έχουμε πολύ μεγάλο πάρκινγκ και με άλλα 2-3 παιδιά που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία πάμε στο πάρκινγκ για να τρέξουμε.

Ας μείνουμε μέσα για τους ανθρώπους που μας έδωσαν τις βάσεις για να έρθουμε σε αυτή τη ζωή».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024