Κοροναϊός : Νοσηλεύεται η αντιπρόεδρος της Ισπανίας – Αναμένει τα αποτελέσματα του τεστ για τον ιό
Η αντιπρόεδρος της Ισπανίας Κάρμεν Κάλβο εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που της έγιναν για τον νέο κοροναϊό.
Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ισπανίας Κάρμεν Κάλβο εισήχθη χθες Κυριακή στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που της έγιναν για τον νέο κοροναϊό, αναφέρει σήμερα σε ανακοίνωσή της η ισπανική κυβέρνηση.
«Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εισήχθη χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο και έπειτα από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες την υπέβαλαν, οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να παραμείνει εκεί για να λάβει θεραπεία για αναπνευστική λοίμωξη», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η γεννηθείσα το 1957 Κάλβο υπεβλήθη σε εξετάσεις για τον νέο κοροναϊό και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μόλις γίνουν γνωστά, καταλήγει η κυβέρνηση στην ανακοίνωσή της.
- Φυλακές Δομοκού: Στον ανακριτή ο 38χρονος Βούλγαρος που σκότωσε τον ισοβίτη
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης






