Τρομερός Βαλμπουενά: Δίνει ασίστ… ακόμα και από το σπίτι του!
Φοβερή ανάρτηση του Ματιέ Βαλμπουενά στο Instagram, όπου δίνει ασίστ στον Ελ Αραμπί και από το σπίτι του
Ο κορωνοϊός έχει βάλει «λουκέτο» σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της χώρας και οι ποδοσφαιριστές μένουν στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους.
Ένας από αυτούς φυσικά είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος τόνισε σε ανάρτηση του ότι του λείπει το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Γάλλος παιχταράς βρήκε έναν απίθανο τρόπο για να θυμηθεί τις ασίστ που μοίραζε στους αγωνιστικούς χώρους στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μέσω ενώ φοβερού ποσταρίσματος στο Instagram, πήρε ένα ρολό χαρτί υγείας και έδωσε ακόμα μια ασίστ στον Μαροκινό επιθετικό, συνδυάζοντας το γκολ του επιθετικού των ερυθρόλευκων απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Δείτε την τρομερή ανάρτηση του Βαλμπουενά:
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ

