Μετά τον Ντανιέλε Ρουγκάνι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο λόγος για τον Μπλεζ Ματουιντί.

Ο Γάλλος μέσος ήταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Γιουβέντους σε καραντίνα, μετά την γνωστοποίηση στις 12 Μαρτίου ότι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ο διεθνής χαφ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι και αυτός θετικός στον κορωνοϊό.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ιταλικός σύλλογος, ο οποίος στην ανακοινωσή του πάντως αναφέρει ότι ο Ματουιντί είναι ασυμπτωματικός. Ο άσος της Μεγάλης Κυρίας είναι καλά στην υγεία του και θα κάνει άμεσα νέες εξετάσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ώρες ο Ματουιντί είχε κάνει ανάρτηση στα social media για τον κορωνοϊό στην οποία ανέφερε: «Στην αρχή δεν κατάλαβα την σοβαρότητα της κατάστασης και τον κίνδυνο που υπάρχει.

Η μετάδοση στην Ιταλία έγινε πολύ γρήγορα. Δεν αντιληφθήκαμε από την αρχή τι συμβαίνει και είναι αλήθεια, ότι σήμερα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή η ασθένεια μπορεί να μας επηρεάσει όλους. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε προσεκτικά, τις οδηγίες των ειδικών».