Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Σεπτέμβριο το Ρολάν Γκαρός

Τον Σεπτέμβριο το Ρολάν Γκαρός

Οπως έγινε γνωστό, το χωμάτινο γκραντ σλαμ θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και όχι τον Μάϊο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από Μάιο… Σεπτέμβριο! Οπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, το φετινό Ρολάν Γκαρός δεν θα διεξαχθεί από τις 24/5 έως τις 7/6, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά τον Σεπτέμβριο λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη Γαλλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η έξαρση του Covid-19 έχει προκαλέσει πανικό σε όλη τον πλανήτη, με την ATP και την WTA να βάζουν λουκέτο για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ στον… αέρα βρίσκεται και η χωμάτινη σεζόν.

Το Ρολάν Γκαρός, πάντως, δεν πρόκειται να ακυρωθεί, με τους διοργανωτές να μεταθέτουν τη διοργάνωσή του για τον Σεπτέμβριο. Με την ευχή όλων τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί μέσα στους επόμενους μήνες και να έχει σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού, το φετινό Ρολάν Γκαρός θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από τις 20/9 έως τις 4/10.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκείνη την εβδομάδα υπήρχε στο καλεντάρι το Laver Cup, στο οποίο θα λάμβανε μέρος και ο Τσιτσιπάς, ενώ από τις 28 Σεπτεμβρίου ξεκινούσε το Asian Swing. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα αλλάξει όλο το καλεντάρι και πολλά τουρνουά θα αλλάξουν ημερομηνία διεξαγωγής.

«Όλος ο κόσμος επηρεάζεται από την κρίση της δημόσιας υγείας, που συνδέεται με τον COVID-19. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων όσων συμμετέχουν στο τουρνουά, η FFT πήρε την απόφαση το Roland Garros του 2020 να διεξαχθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου», ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024