Κοροναϊός – Τουρκία : Ουρές για τη «θαυματουργή» κολόνια λεμονιού
Η κολόνια λεμονιού, παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους Τούρκους, για τη σωματική υγιεινή.
Υστερία επικρατεί στην Τουρκία για την κολόνια λεμονιού, που σύμφωνα με μια φήμη… καταπολεμά τον κοροναϊό.
Πολλοί από τους κατοίκους της Άγκυρας και της Σμύρνης έχουν πέσει θύματα επιτήδειων που -για κερδοσκοπικούς λόγους- επιχειρούν να πείσουν ότι η κολόνια λεμονιού, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους Τούρκους, για τη σωματική υγιεινή, δίνει τη λύση στην ίαση από τον ιό.
Έτσι εκατοντάδες Τούρκοι, σχημάτισαν ουρές έξω από τα αρωματοπωλεία σε Άγκυρα και Σμύρνη, για να αγοράσουν χύμα κολόνια.
Σύμφωνα με αρωματοπώλη στην Άγκυρα, «αυτό οφείλεται στον πανικό. Οι άνθρωποι αγοράζουν περισσότερα από όσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθώς σκέφτονται ότι η κολόνια θα εξαντληθεί».
- Ο Νομπελίστας Λάσλο Κρασναχορκάι στην Αθήνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Ματσάρες σε Μιλάνο και Λισαβόνα: Όλο το πρόγραμμα στο Champions League
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους



