ΝΔ : Αναστολή της λειτουργίας των κατά τόπους γραφείων των ΝΟΔΕ, λόγω κοροναϊού
Την αναστολή της λειτουργίας των κατά τόπους γραφείων των ΝΟΔΕ ανακοίνωσε η ΝΔ. Αναβολή των κομματικών μαζικών δραστηριοτήτων τους και εκδηλώσεων έχουν ήδη ανακοινώσει από τις προηγούμενες μέρες και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Την αναστολή της λειτουργίας των κατά τόπους γραφείων των ΝΟΔΕ ανακοίνωσε η ΝΔ.
«Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προληπτική αντιμετώπιση και τον περιορισμό του COVID-19, η Νέα Δημοκρατία αναστέλλει από σήμερα μέχρι νεοτέρας τη λειτουργία όλων των γραφείων των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ανά την Ελλάδα. Ενώ παράλληλα εισάγει πρόγραμμα τηλεργασίας για τα κεντρικά γραφεία του κόμματος».
«Μένουμε σπίτι και ψύχραιμοι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας. Μεταδίδουμε το μήνυμα και όχι τον ιό» τονίζει χαρακτηριστικά η ΝΔ.
«Μένουνε σπίτι» τα κόμματα
Υπενθυμίζεται ότι σε αναβολή των κομματικών τους μαζικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων έχουν ήδη ανακοινώσει από τις προηγούμενες μέρες και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Μάλιστα το τρίτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αντί για τις 14-17 Μαΐου όπως ήταν προγραμματισμένο, πρακτικά έχει ακυρωθεί και αναμένεται να διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρο.
Άλλωστε έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας στην Κουμουνδούρου κάθε άλλη προσυνεδριακή διαδικασία, ενώ και το συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ματαιώθηκε, λόγω Κοροναϊού.
Το ΚΙΝΑΛ τις προηγούμενες μέρες είχε ματαιώσει τις περιφερειακές προσυνδιασκέψεις που θα πραγματοποιούνταν από τις 3 έως τις 11 Μαρτίου ενώ στο ίδιο πλαίσιο είχε ανακοινωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί και η πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ που είχε οριστεί για τις 14-15 Μαϊού.
Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης της δημόσιας υγείας, λόγω κοροναϊού, επίσης το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν ήδη ανακοινώσει την αναβολή όλων των εκδηλώσεών τους μέχρι το Πάσχα.
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442