
Κορωνοϊός: Τρεις παίκτες της Λέστερ σε καραντίνα
Ο Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψε ότι τρεις παίκτες της ομάδας έχουν τεθεί σε καραντίνα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού.
Πριν λίγες ώρες βγήκε η είδηση ότι όλοι οι παίκτες της Premier League θα εξεταστούν για κορωνοϊό, αφού έχουν βρεθεί τρεις παίκτες με ύποπτα συμπτώματα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα και ομάδες.
Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι τρεις παίκτες είναι από τις αλεπούδες και τόνισε ότι έχουν τεθεί σε καραντίνα με ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό.
«Έχουμε παίκτες (δεν ανέφερε φυσικά τα ονόματά τους) που έχουν τεθεί σε καραντίνα γιατί εμφανίζουν συμπτώματα και ενδείξεις για κορωνοϊο. Ακολουθήσαμε τις διαδικασίες και προληπτικά έχουν μείνει εκτός ομάδας.
Έχουμε το μυαλό μας στο ματς του Σαββάτου. Αυτή είναι η τελευταία πληροφορία που έχω, ότι θα έχουμε κανονικά ματς το Σαββατοκύριακο», υποστήριξε ο Μπρένταν Ρότζερς.
Η Λέστερ δοκιμάζεται το Σάββατο (14/3, 14:30) στο Γουότφορντ με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Premier League.
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη



