Δολοφονία στη Βάρη : Βρέθηκε το άγνωστο κατάλυμα των δύο θυμάτων
Νέα στοιχεία για την διπλή δολοφονία στην ταβέρνα
Σημαντική πρόοδο φέρεται να έχει παρουσιάσει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία δύο Μαυροβουνίων ποινικών σε ταβέρνα της Βάρης στις 19 Ιανουαρίου 2020, μπροστά στα έντομα μάτια μελών των οικογενειών τους αλλά και πελατών.
Η ΕΛ.ΑΣ – όπως αναφέρει το Βήμα – φέρεται να έχει ανακαλύψει, μετά από πολυήμερες έρευνες, σπίτι στο Παλαιό Φάληρο στο οποίο διέμεναν το τελευταίο τρίμηνο τα θύματα της εγκληματικής επίθεσης.
Κι αυτό παρά την αποφυγή από συγγενείς των θυμάτων όπως κι από άλλα πρόσωπα που ήλθαν από το Μαυροβούνιο, να δοθούν πληροφορίες στις ελληνικές αρχές για τα καταλύματά τους, τις κινήσεις τους στην Αθήνα κλπ.
Ακόμη φέρεται να έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία από κάμερες που δείχνουν τη διαφυγή των δραστών προς μικρούς δρόμους σε περιοχές των Μεσογείων.
Στοιχεία έχουν αντληθεί ακόμη από διεθνείς διωκτικές υπηρεσίες, από τις αναλύσεις κλήσεων κινητής τηλεφωνίας αλλά κι από πληροφορίες που φέρεται να διαθέτει η αμερικανική υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών DEA, που γνώριζε κινήσεις μελών της μαφίας του Μαυροβουνίου και τις διασυνδέσεις τους με εμπόρους ναρκωτικών από τη νότιο Αμερική.
Η δολοφονία αυτή εντάχθηκε στα πλαίσια αιματηρής βεντέτας των συμμοριών Skaljari και Kavacki της πόλης Κότορ στο Μαυροβούνιο, που αριθμούσε ήδη 40 θύματα και η οποία μεταφέρθηκε στην χώρα μας. Όμως ερευνώνται κι άλλες πτυχές της παρουσίας τους στην Αθήνα.
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026




