Για την υπόθεση Novartis και το θέμα που έχει προκύψει με την μη εμφάνιση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» που επρόκειτο να καταθέσει στη ΓΑΔΑ παρουσία αντιπροσωπείας της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας.

«Νομίζω ότι σε αυτή την ιστορία οι μάσκες έπεσαν. Είτε εμφανιστεί, είτε δεν εμφανιστεί, ο Μάξιμος Σαράφης θα αποκαλυφθεί. Και αυτό ισχύει για δύο λόγους: Πρώτον, ο νόμος που προστατεύει την κουκούλα έχει «παράθυρα», που είναι πολύ πιθανό να αξιοποιηθούν.

Ακόμα και να μην γίνει έτσι, το πιθανότερο είναι ότι η Επιτροπή – σύμφωνα με πληροφορίες – θα ζητήσει την κατ’ αντιπαράσταση κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων με αυτούς οι οποίοι, όλοι υποψιάζονται ότι είναι οι πραγματικοί προστατευόμενοι» σημείωσε ο κ. Μαντέλας.

«Επειδή δεν θα μπορεί να καταθέσει κάποιος και με κουκούλα και χωρίς, θα αποκαλυφθεί. Το ξέρει και ο «Μάξιμος Σαράφης». Νομίζω πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα» συμπλήρωσε.

«Για μια υπόθεση που πριν από ένα χρόνο απειλούσε πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς, ακόμα και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, θα τελειώσει με μεγάλο θόρυβο, συμπαρασύροντας πολλούς» κατέληξε ο κ. Μαντέλας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr