Η νίκη της Κομοτηνής έναντι της Χάγης
Η Ελλάδα είναι η 8η κατά σειρά χώρα με τις περισσότερες παραβιάσεις των αποφάσεων του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Ισως να μην το ξέρετε, αλλά η Ελλάδα είναι η 8η κατά σειρά χώρα με τις περισσότερες παραβιάσεις των αποφάσεων του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Καθόλου τιμητικό για τη χώρα μας, η οποία να σημειώσω αναλαμβάνει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης τον προσεχή Μάιο. Και όχι μόνον αυτό.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», δόθηκε πραγματική μάχη ανάμεσα σε έλληνες βουλευτές και μια πλειάδα ξένων βουλευτών ώστε η επόμενη σύνοδος της Νομικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης να διεξαχθεί στην Κομοτηνή. Αντίπαλος της Κομοτηνής ήταν η Χάγη, της οποίας την υποψηφιότητα υπερασπίστηκε η ισλανδή πρόεδρος του Συμβουλίου.
Η είδηση είναι, όπως εξήγησε ο γαλάζιος βουλευτής Ευρ. Στυλιανίδης, ότι και οι Τούρκοι ψήφισαν υπέρ της Κομοτηνής, όπως και οι Ρώσοι, οι Σλοβάκοι και λοιποί.
Στα Χανιά θα γίνει η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση στην Αθήνα.
- «Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο»: Με τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά στο θέατρο 104
- Tα διλήμματα στο τραπέζι Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές: Ο πόλεμος στο Ιράν, η συνταγματική αναθεώρηση, η ελληνική προεδρία Ε.Ε.
- Θεσμική η συνάντηση Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη – Δεν υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης σε άλλα θέματα διαμηνύει το ΠΑΣΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει αστυνομικός που έσωσε 38χρονη από τα χέρια του συντρόφου της – Την χτυπούσε αλύπητα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συναγερμός για καύσιμα και φυσικό αέριο – Επί ποδός η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων



