Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 917,91 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,04%.
Σταθεροποιητικά κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης. Η αγορά βρίσκει στήριγμα στην ισχυρή άνοδο της Coca Colas HBC, ενώ ρευστοποιήσεις εκδηλώνονται στις τράπεζες.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 917,91 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,04%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 13,25 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,45%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,17%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC(+3,76%), της Τιτάν (+0,78%) και της Jumbo(+0,68%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής(-1,59%), της Πειραιώς (-1,13%), της Alpha Bank(-1,08%) και της Μυτιληναίος(-1,06%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+3,46%) και του Εμπορίου(+1,26%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,10%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,80%).
Ανοδικά κινούνται 36 μετοχές, 20 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ίλυδα+6,48% και Καραμολέγκος+5,82%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Αττικές Εκδόσεις -9,71% και MLS-5,30%/
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ
- «Φωτιά» το ενεργειακό κόστος σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Κόντρα Χατζηδάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για την ευλογιά και τον «ορό της αλήθειας»
- Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας η πτήση του Κ. Μητσοτάκη στη Ζυρίχη – Δεν πάει σήμερα στο Νταβός
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι στο Νταβός, ενώ αμερικανική αντιπροσωπεία ταξιδεύει για Μόσχα





