
Κοροναϊός : Οι ευρωβουλευτές συζητούν την αντίδραση της ΕΕ στην έξαρση του ιού
Τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συζητήσουν σήμερα, Δευτέρα στις 17:30 (ώρα Ελλάδος), την έξαρση του κοροναϊού με την Εκτελεστική Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων
Τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συζητήσουν σήμερα, Δευτέρα στις 17:30 (ώρα Ελλάδος), την έξαρση του κοροναϊού με την Εκτελεστική Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων.
Το ξέσπασμα του φονικού ιού, το οποίο ξεκίνησε από την κινεζική πόλη Ουχάν, οδήγησε τον ΠΟΥ να κηρύξει παγκόσμιο συναγερμό για την δημόσια υγεία, αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Κομισιόν.
Η Επιτροπή Περιβάλλοντος διοργανώνει ετήσια ανταλλαγή απόψεων με το ECDC, μη ρυθμιστικό φορέα που είναι επιφορτισμένος με τη συλλογή και τη διάδοση πληροφοριών σχετικά με τις μεταδοτικές ασθένειες εντός της ΕΕ ή με απειλή εκτός ΕΕ, καταλήγει το ΔΤ.
- Άγιος Δημήτριος: Τι λέει η πρώην σύντροφος του 20χρονου δράστη – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για το στυγερό έγκλημα
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή




