
Κρούσματα κοροναϊού μεταξύ των επαναπατρισθέντων στην Ιαπωνία
Τρεις από τους 206 Ιάπωνες που επαναπατρίστηκαν με πτήση τσάρτερ από την Ουχάν χθες Τετάρτη έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό.
Τρεις από τους 206 Ιάπωνες που επαναπατρίστηκαν με πτήση τσάρτερ από την Ουχάν χθες Τετάρτη έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό ο οποίος εμφανίστηκε σε αυτήν την πόλη της κεντρικής Κίνας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας.
Προστέθηκαν στα οκτώ
Τα θετικά αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προστέθηκαν στα οκτώ κρούσματα που έχουν ήδη καταγραφεί στη χώρα.
Δύο από τους τρεις ασθενείς δεν έχουν εμφανίσει κανένα σύμπτωμα.
Δεν έχουν γίνει ακόμη ιατρικές εξετάσεις σε άλλους 210 Ιάπωνες οι οποίοι επαναπατρίστηκαν σήμερα το πρωί.
Το πρώτο από άνθρωπο σε άνθρωπο
Οι αρχές επιβεβαίωσαν την Τρίτη το πρώτο κρούσμα μετάδοσης του νέου κοροναϊού από άνθρωπο σε άνθρωποι στην Ιαπωνία.
Επρόκειτο για εξηντάχρονο οδηγό που μετέφερε με αυτοκίνητο τουρίστες από την περιοχή της Ουχάν. Τουριστική οδηγός, που επέβαινε στο όχημα, επίσης μολύνθηκε.
Πηγή: ΑΠΕ
- «Σφάζει με το βαμβάκι» την κυβέρνηση ο Κ. Καραμανλής για την «αδιαφανή, σκανδαλώδη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων»
- Οι όροι του Μουρίνιο για να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Τι πρέπει να δηλωθεί στο ΜΙΔΑ της ΑΑΔΕ – Όσα πρέπει να προσέξετε
- Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην 72χρονη που λειτουργούσε παράτυπο γηροκομείο σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους
- Ινφαντίνο: «Αν κάποιος αγοράσει εισιτήρια του Μουντιάλ για δύο εκατομμύρια, δώρο από εμένα ένα χοτ ντογκ!»
- Ο Τεντ Τέρνερ ήθελε να σώσει τον κόσμο: Μεγιστάνας, μαχητής, διεθνιστής – Το ρίσκο του CNN, το λάθος της Τζέιν Φόντα και ο Πούτιν



