Στο μέτωπο του φονικού κοροναϊού, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 132. Ενδεικτικό του συναγερμού που έχει σημάνει και στην Ευρώπη είναι το γεγονός ότι η British Airways αναστέλλει όλες τις πτήσεις της προς την Κίνα

Στο μέτωπο του φονικού κοροναϊού, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 132. Ενδεικτικό του συναγερμού που έχει σημάνει και στην Ευρώπη είναι το γεγονός ότι η British Airways αναστέλλει όλες τις πτήσεις της προς την Κίνα.

H αεροπορική εταιρεία της Ταϊβάν China Airlines, ανέφερε ότι ενθαρρύνει τους επιβάτες να παίρνουν στις πτήσεις τα δικά τους μπουκάλια με ροφήματα και ότι θα περιορίσει τα επαναχρησιμοποιούμενα αντικείμενα, αντικαθιστώντας τα με μιας χρήσης.

Η Thai Airways απολυμαίνει ψεκάζοντας την καμπίνα των επιβατών και το πιλοτήριο σε όλες τις πτήσεις που επιστρέφουν από την Κίνα και από προορισμούς υψηλού κινδύνου.

Τουλάχιστον τρείς εταιρίες διέκοψαν τις πτήσεις τους προς Κίνα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ικανότητα της Κίνας να περιορίσει την εξάπλωση του κοροναϊού, ενώ στέλνει και ειδικό προσωπικό για να ελέγξει από κοντά την κατάσταση.

Ο νέος κοροναϊός εδραιώνει την παρουσία του και στην Ευρώπη, καθώς τέταρτο κρούσμα εντοπίστηκε στη Γαλλία και τη Γερμανία.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr